• 

Здравословен пудинг: Пасирайте две твърдо сварени яйца с две супени лъжици какао и две супени лъжици мед/захар/подсладител. По избор добавете ванилия и кокосови стърготини.

 

    1/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Здравословен пудинг: Пасирайте две твърдо сварени яйца с две супени лъжици какао и две супени лъжици мед/захар/подсладител. По избор добавете ванилия и кокосови стърготини.

     

    10 снимки
  • 

Сандвич с яйчена салата: Нарежете яйцата, смесете ги с майонеза, горчица, зелен лук и лимон и намажете върху препречен хляб. 

 

    2/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Сандвич с яйчена салата: Нарежете яйцата, смесете ги с майонеза, горчица, зелен лук и лимон и намажете върху препречен хляб. 

     

  • 

Картофена салата: Нарежете 3/4 варени и белени картофа, добавете 2 кисели краставички, червен лук, 2 сварени яйца, майонеза, горчица и лимон.

    3/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Картофена салата: Нарежете 3/4 варени и белени картофа, добавете 2 кисели краставички, червен лук, 2 сварени яйца, майонеза, горчица и лимон.

  • 

Мариновани яйца: Популярна китайска рецепта, в която сварените яйца се потапят в соев сос, чили сос, вода и ойстър сос за няколко часа или до два дни.

    4/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Мариновани яйца: Популярна китайска рецепта, в която сварените яйца се потапят в соев сос, чили сос, вода и ойстър сос за няколко часа или до два дни.

  • 

Пълнени яйца: Любимо предястие на мнозина - внимателно отстранете жълтъците и ги разбъркайте с майонеза, дижонска горчица, оцет, сол и пипер. Можете да разнообразите с различни съставки - бекон, пушена сьомга, пресен лук или сирене.

    5/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Пълнени яйца: Любимо предястие на мнозина - внимателно отстранете жълтъците и ги разбъркайте с майонеза, дижонска горчица, оцет, сол и пипер. Можете да разнообразите с различни съставки - бекон, пушена сьомга, пресен лук или сирене.

  • 

Салата Никозия: Тази засищаща и богата салата се прави от маруля, зелен фасул, домати, краставици, лук, магданоз, сардели и 4 сварени яйца.

    6/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Салата Никозия: Тази засищаща и богата салата се прави от маруля, зелен фасул, домати, краставици, лук, магданоз, сардели и 4 сварени яйца.

  • 

Зелена салата с репички: Лека зелена салата, идеална за пролетта. Добавете свежи репички, краставици и няколко сварени яйца.

    7/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Зелена салата с репички: Лека зелена салата, идеална за пролетта. Добавете свежи репички, краставици и няколко сварени яйца.

  • Салата тон: Една здравословна и нискокалорична салата за след празниците - трябват ви две консерви отцедена риба тон, две сварени яйца, една кофичка котидж или извара, червен лук, пресен лук и сок от лимон.

    8/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Салата тон: Една здравословна и нискокалорична салата за след празниците - трябват ви две консерви отцедена риба тон, две сварени яйца, една кофичка котидж или извара, червен лук, пресен лук и сок от лимон.

  • 

Шотландско яйце: Увийте варено яйце в кайма, потопете в брашно, разбито яйце и галте. След това го изпържете до позлатяване.

    9/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Шотландско яйце: Увийте варено яйце в кайма, потопете в брашно, разбито яйце и галте. След това го изпържете до позлатяване.

  • Индийско къри: Комбинирайте варените си яйца с домати, кокосова сметана, ароматни подправки и зеленчуци за постно, леко и вкусно ястие.

    10/10 Какво да сготвим с останалите великденски яйца?

    Индийско къри: Комбинирайте варените си яйца с домати, кокосова сметана, ароматни подправки и зеленчуци за постно, леко и вкусно ястие.